HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2012.03.02. 19:14 Év gyógyszerésze

Ezúttal is szereplője az Év Gyógyszerésze pályázat a tizenhetedik alkalommal megrendezésre kerülő "Gyógyszertár-működtetés 2012" munkakonferenciának

Márius 2-4 között sokadjára gyűlnek össze a szakma tagjai, hogy a Magánygyógyszerészek Országos Szövetsége által megszervezett, sokatmondóan Gyógyszertár-működtetés névre keresztelt munkakonferencián mélyítse, bővítse ismereteit a gyógyszerellátást, egészségügyi szolgáltatás lehetőségeit, egészségpolitikai preferenciákat, költségracionális helyreállítási munkálatokat, betegek életvitelének befolyásolását illető témakörökben.

Számos érdekes program, előadás, szakmai konferencia mellett a siófoki konferencia helyszínre látogató szakértő közönség idén is elsőkézből szerezhet információt az Év Gyógyszerésze pályázat részleteiről. A pályázati kiírás szerint több adott téma közül választhatnak a pályázni kívánó gyógyszerészek.

A jelentkezés módjáról, leadási határidőkről, pályázati feltételekről és formai követelményekről is tájékoztatást nyerhet minden érdeklődő az Év Gyógyszerésze standon. Az említett alap információkon túl az elmúlt egy év történéseiről, illetve az elkövetkezendőkről is szíves tájékoztatást nyújtanak a Nero Solution Kft. dolgozói, akik immár második éve fogják össze áldozatos munkájukkal az eseménysorozatot.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr134285030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása