HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2012.05.24. 15:41 Év gyógyszerésze

Emeljük a tétet

Kedves Gyógyszerészek, Patikusok!

Mint bizonyára már értesült róla, idén ismét megrendezésre kerül az Év Gyógyszerésze pályázat, melyen minden aktív gyógyszerész indulhat, aki pályázati anyagát 2012. június 15-ig leadja a www.evgyogyszeresze.hu oldalon kerszetül.

A 2012-es év Év Gyógyszerészének választott jelentkező a páratlan szakmai elismerésen túl idén is különleges ajándékokban részesül, ha másért nem, már ezért megéri az Év Gyógyszerészévé válni!
A tavalyai év sikere után ezúttal is a méltán híres Eskulits Tamás szobrászművész által külön erre az alkalomra megálmodott, és elkészített egyedi szobrot tudhatja majd magáénak, melyet az októberi díjátadón a szakma és a sajtó képviselői előtt vehet át.
A verseny első három helyezettje pedig egy-egy nagy értékű Samsung notebookot kap, mely minden bizonnyal nagy segítség lesz a későbbi  magas szintű szakmai munka során!

További nyereményként minden pályázó a Siófokon megrendezésre kerülő Gyógyszerészek Országos Kongresszusának 2012-es 18 akreditált pontot érő konferenciáján (október 12-14.), illetve az október 11-én megrendezésre kerülő Fitofarmakológiától a biotechnológiáig elnevezésű 12 akreditált pont értékű  továbbképzésen ingyenesen vehet részt. A regisztrációs díjakat a főszervező Nero Solution Kft. biztosítja a résztvevők számára, ezzel is kifejezvén a szinvonalas pályamunkák megírónak szakmai tevékenysége iránt érzett megbecsülését, illetve a további személyes továbbképzési lehetőség támogatása képpen.

Részleteket a www.evgyogyszeresze.hu oldalon talál.

Várjuk az Ön patikája dolgozóinak pályázatait is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr804543943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása