HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2013.03.01. 13:23 Év gyógyszerésze

Év Gyógyszerésze pályázat 2013-ban is

Címkék: pályázat dr. mikola bálint dr. samu antal

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a sikerekre való tekintettel 2013-ban is lesz Év Gyógyszerésze pályázat.

A pályázatot ezúttal is a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszertudományi Társaság, a Magyar Gyógyszerészi Kamara részvételével és a Roche Magyarország Kft. támogatásával hirdetik meg.

A sajtótájékoztatón Dr. Samu Antal ismertette az idei esztendőre megváltozott pályázat menetét: az Év Gyógyszerészére idén már lakossági és szakmai oldalról is lehet ajánlásokat tenni. Szakmai és lakossági oldalról egyaránt a 10-10 legtöbb szavazatot kapott gyógyszerészt a pályázatot szervező Nero Solution személyesen felkeresi és felkéri egy publikáció elkészítésére. A pályázatok elkészítésének határideje augusztus 30. Lakossági oldalról a szavazás anonim módon történik, szakmai odlalról viszont csak névvel együtt lehet ajánlást tenni. A 20 pályázati anyagból a szakmai zsűri kiválasztja a legjobbat, a nyertes pedig az ünnepélyes díjátadón átveheti az Év Gyógyszerésze címet.

A szavazatok beérkezésének határideje: 2013. április 30. A pályázat nyílt, részt vehet minden aktív gyógyszerész. A pályázatokat anonim módon bírálják el a zsűri tagjai.

A 2013-as év Év Gyógyszerészének választott jelentkező a páratlan szakmai elismerésen túl idén is értékes, szakmailag is hasznos ajándékban részesül. A díjátadásra a Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongresszusán, Siófokon kerül sor. A díjazásról további részletek hamarosan itt olvashatóak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr155116096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása