HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2013.05.07. 10:39 Év gyógyszerésze

Az Év Gyógyszerésze címre jelöltek listája elkészült

Címkék: pályázat díj gyógyszerészet dr. mikola bálint dr. samu antal

Az idei évben harmadik alkalommal megrendezett Év Gyógyszerésze kampányban az eddigiektől eltérően új pályázati feltételek szerint lehet részt venni. Ezúttal nem kizárólag a szakma érdekelt a kampányban, a lakosság véleményére is kíváncsiak a pályázatot kiíró magángyógyszerészek Országos Bizottsága.

A megváltozott szabályzat értelmében mind a lakosság, mind a szakma részéről a 10-10 legtöbb jelölést kapott gyógyszerész szállhat versenybe a kitüntető Év Gyógyszerésze címért. Jelölni bármely aktív gyógyszerészt lehetséges. A szavazatokat a www.evgyogyszeresze.hu/palyazati-adatlap oldalon online is le lehet adni, illetve postai úton a Nero Solution Kft. címére (1027. Budapest, Kapás utca 26-44/a). A beérkezett szavazatok alapján kialakult rangsorban szereplő gyógyszerészeket személyesen a szervező előre egyeztetett időpontban személyesen keresi majd fel, hogy még mielőtt a pályázat megírásának nekilátnának, egy előzetes szakmai interjú keretei között jobban megismerjük a jelölteket, illetve a versenyben való részvétel szabályait tisztázni tudjuk. A megjelölt gyógyszerészek május elején kapják meg a leadandó publikáció konkrét témaköreit.

A pályázati anyagok anonim leadásának határideje 2013. augusztus 30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr755590971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása