HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2013.06.12. 09:27 Év gyógyszerésze

Készül az Év Gyógyszerésze díja

Az idei évben a hagyományokhoz hűen Eskulits Tamás szobrászművész készíti az első helyezettnek járó díjat, mely a szakmai megbecsülés mellett értékes tárgyi nyereménye a versenynek. Mint minden évben, a győzelmi szobor ezúttal is bronzból készül majd, központi eleme az üvegből megmunkált kapszula lesz, mely különleges textúrájának köszönhetően a napfényt oly módon töri, hogy a kapszulába az üvegfúvás során rejtett motívumok életre kelnek. A Művész Úr, nem szeret előzetesen sokat elárulni a remekművekről, de arról biztosított minket, hogy műhelyéből egy időtálló szépségű klasszikus, angyalokat formázó műalkotás kerül majd ki, mely méltó emléke lesz az Év Gyógyszerésze kampány 2013-as évadának.

Bár az elmúlt évek alkotásai is valódi gyöngyszemek voltak, idén az aktuális kreáció mind méretében, mind pompájában felül fogja múlni elődeit.

Az szobor várhatóan szeptember végére ölt végleges formát, addig azonban sok még a munka – mind Tamásnak, mind a pályázóknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr695590977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása