HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2013.10.07. 11:34 Év gyógyszerésze

A zsűritagok elbírálták a pályázatokat

2013. szeptemberének elején a beérkezett pályázatokat anonimizálva megkapták a szakmai zsűri tagjai. Hosszas bírálat után, de teljes egyetértésben megszületett a győztes. A tagok úgy vélték, hogy idén további három gyógyszerészt is említésre méltó munkát adott le, ezért ők oklevelet fognak kapni. A nyerteseket hamarosan, csupán pár nap múlva a Siófokon megrendezésre kerülő Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongressszusán jelenti be Dr. Mikola Bálint.

2013-ban a szakmai zsűri tagjai:

Dr. Mikola Bálint - Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke
Prof. Dr. Szökő Éva - Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke
Dr. Samu Antal - Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke
Dr. Szabó Sándor - Magyar Gyógyszerészi Kamara örökös tiszteletbeli elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr765591004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása