HTML

Év gyógyszerésze

A blogban nyomon követjük a gyógyszerészek szakmai megbecsüléséért létrehozott pályázat keletkezésének körülményeit, a pályázat során felmerülő kérdéseket, sikerélményeket. Az olvasó betekintést nyerhet a szervezők munkájába, elsőként értesülhet a pályázat újdonságairól. A kampány célja a gyógyszerészek szakmai berkeken belüli elismertségének növelése, erőfeszítéseik díjazása, példamutatás.

Friss topikok

2013.10.12. 16:11 Év gyógyszerésze

Megvan a 2013-as Év Gyógyszerésze!

2013. Október 12-én, szombaton, a Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongressszusa keretein belül, kihirdetésre került, a 2013-as Év Gyógyszerésze.

A harmadik alkalommal megrendezésre került pályázaton idén a legnagyobb változás az volt, hogy csak előzetes szavazatok alapján juthattak be a jelöltek. A szakma oldaláról éppúgy érkeztek jelölések, mint a páciensektől. Összesen 20 gyógyszerészt választottak ki a szervezők, akik közül most kiderül, ki kapja az Év Gyógyszerésze címet. Az idei évben valamivel több, mint 4000 szavazat érkezett a kollégákra, mellyel az érdeklődés meghaladta a korábbi évekét.

A pályázat legfőbb célja idén is az volt, hogy az arra méltó kollégának országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adjunk munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét.

Idén, az Év Gyógyszerésze megtisztelő címet Dr. Higyisán Ilona, Intézeti Gyógyszerész kapta, Budapestről.

20130618-2-borostyan-final.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://evgyogyszeresze.blog.hu/api/trackback/id/tr185567978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása